Stockholm i februari

Det är mars redan! Det betyder att det är mindre än två månader tills jag tar ut en lite annorlunda ledighet: nämligen studieledighet! Det känns faktiskt som att tidpunkten är precis den rätta för det. Att fundera lite över prioriteringar, att fokusera och tänka på om det är ok när jobbet gör intrång även i nattsömnen.

I februari hann jag några vändningar till Stockholm, en kryssning med familjen och en snabb sväng med vänner för att se Fredagspoddens avslutande show One last time. Tidigare tips om vad man kan göra i Stockholm med barn hittar ni här: Klick eller under kategorin Stockholm.

Den här gången testade vi Polismuseet med barnen. På polismuseet kan man sitta i polisbil och motorcykel, klä ut sig och sitta i fängelse och en massa annat. Övre våningen lämpar sig för lite äldre barn. Polismuseet var lagom underhållning om man vill hinna  med annat också i Stockholm. Vi började med lite shopping och lunch och avslutade med polismuseet. Funkade perfekt.

Annonser

2 reaktioner på ”Stockholm i februari

 1. Jag är på väg till Stockholm med kompis över ett veckoslut. Har du tips på bra restauranger för speciellt middag? Behöver inte vara barnvänligt.

  Gilla

  1. Kul!
   Ett ställe som heter Himlen på Söder e kiva. Det var gott och fantastisk vy, men musiken spelade ganska högt för vi åt ganska sent där. Kanske försöka boka ett bord i tid så man får ert bord i hyfsad tid. Escalier i sturegallerian va också bra.
   Sen finns ju Brillo, Riche, Sturehof, East och Jenny Woo, har inte varit på helt alla själv men de är klassiker/omtyckta platser. Min sambos favorit är bar Nombre på Odengatan, den rekommenderar han varmt. Ha en kiva resa!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s