Puerto Aventuras, Mexico

Tänk att det slutligen blev så att vi avslutade året i Mexico! Det var en härlig semester med sol, värme och verkligen en välbehövlig paus med familjen och vänner.

En vecka innan jul åkte vi iväg till Mexico med destination Puerto Aventuras. Flyget till Cancun var långt, estimerade flygtiden var 11.45 h men slutligen var flyget lite kortare. Vi har så ”stora” barn som är vana vid att flyga så långa flyget var inte något större problem för oss. För er som funderat på flygtider kan jag berätta att flyget hem var betydligt kortare, bara 9h 45min!

Och när vi steg av flyget i Cancun och den där varma fuktiga luften slog emot en! Ah, då kändes det tusen gången värt alla timmar på flyget. Så härligt!

Från flygfältet var det ungefär en timmes väg till hotellet, så vi hann fram till kvällens skymning. Men nästa morgon vaknade vi till vacker soluppgång.

Två veckor av fantastisktväder och avslappning kunde börja. Det blev många timmar vid poolen och också några mindre utfärder och promenader till hamnen. Mera om det senare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s