Eskilstuna och Parken Zoo

Från Linköping åkte vi vidare till Eskilstuna där vi besökte Parken Zoo som har en nöjespark, djurpark och ett utebad. Vi hann inte med utebadet fast det var en varm dag, eftersom hela stället stängde redan kl.18.
Många åk, lite lekpark och många djur blev det i parken zoo för oss. Parken lämpar sig allra bäst för små barn, perfekt redan från typ 2-5 åringar för det fanns en hel del åk i nöjesparken som var riktade till småttinga
Eskilstuna överraskade oss med en otroligt vacker kväll. Vi var rätt hungriga så vi åt vid restaurangen Y-Won vid vårt hotell som var jättebra. Ingenting var omöjligt för dem och maten var så god, för att inte tala om efterrätten med jordgubbar.Vi vaknade upp till en solig dag, tog en liten promenad och såg att torget såg trevligt ut. Där fanns gräsmatta och solstolar och program och spel för olika åldrar. Barnen hoppade också på stenarna vid vattnet på torget och den yngsta halkade såklart i. Tur att vi hade byteskläder och skor! 


Vi var också en sväng via traktormuséet där man fick kliva och pröva att sitta i traktorerna. Roligt för barnen.


Eskilstuna var charmigt, hit kunde jag tänka mig åka igen eftersom vistelsen mestadels gick åt till Parken Zoo nu. Efter traktorerna åt vi lunch med bekanta och åkte sedan vidare till resans sista etapp: Stockholm.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s