Sweden roadtrip

Hemma igen efter en vecka i Sverige med bilen. Vi tog för ovanlighetens skull Viking Line till Stockholm, lite tråkigt för barnen var det och mindre hytter men det var ju bara en natt så det gick ju bra. Maten på Ala carte var åtminstone toppen! En liten släng av sjösjuka med äldre barnet under nattens gung men tur att det gick om rätt så fort.


Från Stockholm körde vi till Kolmården och körde en hel dag med djur, shower, åk och Bamses värld.


Vi bodde på Vildmarkshotellet som senast och tog oss till spa för kvällsbad, det var minsann en helt galen show med massor av människor. Men vi klarade det och barnen somnade som stockar på kvällen.

Ett glas vin på balkongen blev det också, men ganska kyligt blev det på kvällen. Men vyn är så fin!

Då man  bor på hotellet så får man ta del av dundertimmen dvs. man kommer in till Bamses värld en timme innan Kolmården öppnar. Det lönade sig verkligen för då kunde man åka alla attraktioner utan att köa och när klockan väl blev 10 gick vi raka vägen till linbanan för att åka den igen, och det lönade sig verkligen. Knappt någon kö alls var det. Tummen upp!

Sedan blev det Kulmården och barnens lantgård ännu innan vi var klara med dagen och åkte vidare till Linköping. Dag 2 på Kolmården blev en halvdag för oss, men det var precis lagom.Linköping bjöd på strålande väder och fika i blomstrande trädgård. En sån härlig sommarkväll som man önskar sig att alla sommarkvällar skall vara.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s