Årliga getawayn

Varje vår åker jag med min vän Linda på en liten getaway. Första åren var det Stockholm, sedan Tallinn i några år och nu var vi tillbaka i Stockholm igen.

Tog ut övertidstimmar och höll en ledig dag på fredagen så vi kunde ta ett tidigt flyg till Stockholm.


Vi hade bra tur och fick vårt hotellrum tidigt. Sedan gick vi i lugn och ro på stan. Gick i Kungsträdgården, butiker, lunchade med en kompis och satt i solen och åt glass.


På kvällen åt vi på Escalier och hann med ett glas Rosé i deras trädgårdsbar.


På Lördagen åkte vi till Mall of Scandinavia. Där fanns precis allt och lite till. Det råkade pågå ett Lego-event där så fick skicka hem till barnen en och annan bild. Rekommenderar varmt stället, snyggt och fräscht och all shopping som man kan tänka sig.


Vi gick ännu ett varv på stan efter mallen, en sväng till hotellets gym och sedan träffade vi vänner på Söder uppe i Himlens lounge. Så tufft ställe! Hade bordresevationen sent så det var som att sitta på en nattklubb mot slutet då musikens volym bara blev högre och högre. Men det blev en så rolig kväll! Och utsikten!Vi hade ännu nästan hela söndagen på oss, så vi gick på stan, lunchade i lugn och ro över varsin poké bowl och gjorde de sista shopping fynden.


Hemma fick jag höra att jag verkligen ser utvilad ut, och nog är det så värt det att få ett veckslut med vänner ibland. Längtar redan till nästa gång. Vart månne det bär av då?

Annonser

2 reaktioner på ”Årliga getawayn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s