Nyår i Dubai

Nyåret i Dubai var helt overkligt. Egentligen skulle vi före nyåret byta hotell till ett lite större boende i marinan, med lite mindre stjärnor. Men boendet som vi bokat var bara så fel så många sätt. Det hela slutade med att vi återvände till vårt första hotell som visade sig bli en dyr historia på grund av just nyåret. Nå, åtminstone lärde jag mig av detta att aldrig mera downgradea boendet under en resa!

Vi började årets sista dag helt som vilken annan dag som helst med sol och bad. Här ligger vi och väntar på dagens lunch som sambon hämtade oss. Efter det drog vi på afternoon tea som vanligt.Nåja, på kvällen ordnades det en gala dinner med karneval som tema. Skulle vi själva ha fått välja skulle vi inte ha deltagit (ni vet, barn och 5 timmars middag etc) men nu var det så att tillställningen skulle betalas vare sig man deltog eller inte. Så vi begav oss alltså på nyårsmiddag som verkligen var extra allt.


Det var allt från palmer med ljusslingor till paljettklädda stolar och skulpturer av is. I matväg fanns allt från hummer och kaviar till indiskt och grillat kött. För att inte tala om efterrätterna:Och barnen då? De hade ett helt eget tält med barnvänlig mat, popcorn, sockervadd och glass. Där fanns ansiktsmålning och disco och whatnot. Det var helt galet!


Det fanns ju också band och dans och hela köret. Våra barn somnade på festen, ena i vagnen och andra i famnen så vi tog med oss vår champagne till rummet och kollade på otroliga fyrverkeriet från vårt rum. Utsikten var ju utmärkt och fyverkeriet en helt egen show.


Nyåret i Dubai var ju verkligen en upplevelse. I min smak kanske lite väl överdrivet, jag menar, skulpturer av is i sommarvärme?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s