Kolmården


Vi hade så otroligt lyckade dagar i Kolmården i juli. Vi åkte Silja Line till Stockholm och hade bilen med oss. Vi bokade i tid och råkade hitta ett verkligen förmånligt pris för bilpaketet.Från Stockholm åkte vi direkt till Kolmården, parkerade utanför vildmarkshotellet och löste ut våra biljetter. Vi hade ett hotellpaket med en övernattning och två dagars inträde till djurparken. Väldigt lyxigt med egen ingång för hotellgäster.


Kolmården överraskade oss positivt! Så mycket att se och uppleva att en dag är alldeles för kort tid. Positiva med att bo på hotellet var att man kunde gå en sväng till hotellet och komma tillbaka lite senare på kvällen när det inte fanns lika mycket folk på plats. Då var det t.ex. inte köer till den nya otroliga berg och dalbanan. Linbanan var en stor favorit, en så fin upplevelse!


Förutom alla djur, fanns det ju också Bamses värld som barnen hade väntat på. Väldigt roligt med teater och allt. Förutom allt detta fanns ju också en stor lekpark och mindre berg och dalbanor.


Enda minuset då man åker under sensommaren var att det fanns mängder av getingar överallt och vår 3-åring fick ett sting då en geting kröp in i hennes shorts.

Vildmarkshotellet hade allt man kan önska sig för barn, lekrum och ansiktmälning, simavdelning och utepool. Minus dock för ingen luftkonditionering på rummen (det var +27 när vi var där, så väldigt svettigt på rummet) och buffén på hotellet var inget att skryta med. Vyn från rummet dock helt fantastisk.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s